fbpx

A fost acceptată la 115 facultăţi și i s-au propus burse de milioane de dolari. Cine este studenta apreciată de zeci de universități?

O adolescentă din New Orleans, SUA, înregistrează un record absolut, după ce a fost acceptată de 115 universități. Mai mult, pentru ca ea să accepte, instituțiile i-au propus burse în valoare totală de 3,3 milioane de euro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânăra din Louisiana, Antoinette Love, studiază la un liceu internațional din New Orleans și, pentru ea, obținerea diplomei de finalizare nu este deloc o greutate. Aceasta a făcut și planuri de viitor – vrea ca, la toamnă, să învețe pentru a deveni profesoară.

Pentru acest scop, Antoinette a și trimis deja dosarul către mai multe universități, mai exact – 115 instituții din țară, cererile ei fiind acceptate de toate. Prima facultate care i-a răspuns nu a ezitat să-i și propună o bursă în valoare de 72.000 de dolari. Explicația fiind excelența de care dă dovadă tânăra.

Totodată, aceasta face parte din mai multe asociații care au ajutat-o să participe la concursuri de matematică, scriere și oratorie. Mai mult, ea este foarte talentată la desen.

Istoria lui Antoinette este impresionantă pentru sute de oameni. Părinții acesteia, Yolanda și Anthony Love, au născut-o pe când aveau 15 și, respectiv, 17 ani. Tatăl fetei nu a reușit să obțină diploma de finalizare, iar mama sa nu a făcut deloc studii superioare. Totuși, succesul obținut de fiica lor îi motivează și pe ei să continuie să învețe.

În aceeași familie, tânăra din SUA mai are patru frați și surori, cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani, ea fiind cea mai mare. Unul dintre cei cinci suferă de o boală gravă – mucoviscidoză.

„Viața nu înseamnă un lung râu care curge liniștit, deci e nemaipomenit că se întâmplă și lucruri pozitive, nu numai pentru familia noastră, dar și pentru oraș. Și pentru copiii din New Orleans”, a mărturisit Yolanda.

Așadar, dacă unii colegi de-ai săi se preocupă pentru a fi acceptați, Antoinette are o altă dificultate: care universitate să o aleagă. Aceasta a susținut că va lua decizia zilele acestea, transmite digi24.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button