fbpx

foto | Rând la maratonul de vaccinare din Chișinău, unde Primăria a promis câte un voucher de 500 de lei pentru participanți

Rând de oameni la punctul de vaccinare din scuarul Teatrului de Operă și Balet din centrul capitalei, acolo unde astăzi și mâine, doritorilor de a participa la maratonul de vaccinare cu genericul „Fii în siguranță! Vaccinează-te împotriva COVID-19” li s-a promis câte un voucher în valoare de 500 de lei valabil pentru câteva localuri din Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din imaginile publicate pe Facebook de primarul capitalei, Ion Ceban, se poate vedea cum zeci de persoane așteaptă în rând pentru imunizarea anti-COVID.

„Evenimentul promovează beneficiile și importanța vaccinării împotriva COVID-19. De menționat că toţi cei care s-au vaccinat au primit un voucher unic în valoare de 500 de lei. Acesta poate fi folosit în cadrul restaurantelor partenere și anume: Rețeaua Draft; Vegan Phi; Mojito 1 și Mojito 2; Teatrul Gastronomic și Butcher.

În aceste localuri vor fi amenajate în mod special spațiile pentru cei care vor veni să-și valideze tichetele de masă”, a scris edilul, menționând că Primăria va extinde implementarea proiectelor comune cu sectorul HORECA „în scopul promovării vaccinării și asigurării activităţilor economice în condiții de siguranță”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button