fbpx

Fostul șef al Poliției capitalei, Corneliu Groza, este noul conducător al Poliției de Frontieră. Acesta a fost prezentat astăzi echipei

Corneliu Groza este noul șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Acesta a fost prezentat astăzi echipei manageriale de către ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ministrul a apreciat și a mulțumit fostului șef al Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, pentru activitate, dedicație și aportul adus și i-a adresat felicitări lui Corneliu Groza, asigurându-l de tot sprijinul necesar în activitățile de referință, cât și în realizarea obiectivelor privind asigurarea securității cetățenilor și fortificarea frontierei de stat.

„Cooperarea interinstituțională este foarte importantă. Avem mult de muncă în ceea ce privește continuitatea activităților și a proiectelor care se află în derulare. Este absolut necesar să menținem liniștea la hotarele țării, iar pentru asta, consider util și mizez pe experiența domnului Groza”, a concis Pavel Voicu.

În cadrul prezentării, Rosian Vasiloi a mulțumit întregii echipe pentru cooperare, implicare și rezultatele înregistrate. La rândul său, noul șef al IGPF, Corneliu Groza, și-a exprimat recunoștința pentru încrederea acordată.

Corneliu Groza a îndeplinit anterior funcția de șef al Inspec­toratu­lui Națio­nal de Inves­ti­ga­ții al Inspec­to­ra­tu­lui Gene­ral al Poli­ției, iar în 2016 a devenit șef al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Amintim că funcția de șef al Poliției de Frontieră a rămas vacantă după ce Rosian Vasiloi a scris o cerere de demisie, invocând presiuni.

Articole asemănătoare

Back to top button