fbpx

video | Drona Bayraktar lovește din nou. Un elicopter rusesc a fost distrus pe Insula Șerpilor, chiar în timp ce descărca trupe

Un elicopter rusesc de transport ce tocmai aducea trupe la sol a fost distrus de o lovitură cu o dronă turcească Bayraktar TB-2, arată imagini apărute duminică, 8 mai, pe rețelele de socializare, scrie hotnews.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În clipul filmat chiar de dronă se vede cum câteva persoane sunt în jurul elicopterului Mi-8 ce are rotoarele în funcțiune, aeronava fiind apoi lovită.

Sistemul optic al dronei turcești face apoi un „zoom out”, arătând că explozia a fost una de mare amploare.

Mi-8 este un elicopter cu dublă turbină ce a început să fie fabricat și operat de sovietici în anii ’60, fiind una dintre cele mai folosite aeronave militare din lume. Pe lângă echipaj (pilot, copilot și inginer de zbor), poate transporta 24 de persoane) sau diferite încărcături.

Noul clip este doar el mai recent dintr-o lungă serie ce arată lovituri efectuate de ucraineni în ultimele aproape două săptămâni contra pozițiilor rusești de pe Insula Șerpilor, ultimul arătând chiar un atac cu avioane de luptă Su-27.

 

Articole asemănătoare

Back to top button