fbpx

Vera Brejneva a plecat voluntară în Polonia ca să ajute refugiații ucraineni. Unii fani ruși au numit-o „mincinoasă și coruptă”

Vera Brejneva, o fostă membră a celebrei formații VIA Gra, a plecat ca voluntar să-i ajute pe ucrainenii care au căutat refugiu din calea războiului în Polonia. Gestul cântăreței, care este născută în Ucraina, a atras însă critici din partea unor fani ruși, care au numit-o „mincinoasă și coruptă”, întrucât a lucrat în Rusia mulți ani, scrie publicația rusă URA, citată de libertatea.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Informația a apărut prima dată în ziarul rus MK, ulterior citat de URA. Iată cum a relatat publicația plecarea artistei: „Fostul membru al grupului VIA Gra, care s-a născut în regiunea Dnipropetrovsk din Ucraina, se pare că a plecat în Polonia și acum lucrează ca voluntar într-unul dintre centrele de colectare a ajutorului umanitar pentru ucraineni”.

Artista, în vârstă de 40 de ani, nu a plecat singură, ci a luat-o și pe fetița ei cea mică, potrivit URA.

URA amintește că nu doar Vera a plecat din Rusia. Zilele trecute, artista de teatru și activista rusă Ciulpan Hamatova anunța că a părăsit Rusia și că nu intenționează să se întoarcă. Femeia s-a stabilit cu copiii ei în Letonia, notează URA.

Articole asemănătoare

Back to top button