fbpx

ultima oră | Ambasadorul Belarusului la Chișinău: Harta prezentată de Lukașenko este incorectă

„În spațiul public circulă mai multe speculații referitoare la anumite fotografii cu imaginea unei hărți afișate în cadrul Consiliului de securitate al Republicii Belarus”, anunță Guvernul, care informează că Ministerul de Externe l-a convocat de urgență pe ambasadorul Belarusului în R. Moldova „pentru clarificarea tuturor circumstanțelor și solicitarea explicațiilor referitoare la referințele la țara noastră”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„În cadrul discuției cu secretarul de stat Ruslan Bolbocean, ambasadorul Anatolii Kalinin a menționat că este vorba de prezentarea incorectă de către responsabilii de la Ministerul Apărării al Republicii Belarus a informațiilor respective.

Totodată, secretarul de stat a subliniat, în contextul întrevederii, necesitatea unei intervenții publice din partea Ambasadei Republicii Belarus, care să combată tranșant percepțiile eronate vehiculate în societate.

Facem apel la calm, să păstrăm vigilența și să ne informăm din surse oficiale și credibile”, se arată în mesajul Guvernului.

Detalii aici: video | Lukașenko le-a prezentat generalilor săi o hartă în care se prezintă o direcție de atac asupra Transnistriei

Articole asemănătoare

Back to top button