fbpx

Mesajul puşcaşilor marini din Azovstal: Suntem ca într-un reality show din iad în care lumea se uită la noi cum luptăm pentru vieţile noastre

Comandantul Brigăzii 36 de Puşcaşi Marini ai Forţelor armate ucrainene, Serhii Volinski, unul dintre cei circa o mie de militari ucraineni refugiaţi în interiorul oţelăriei Azovstal, din Mariupol, a lansat un nou apel la ajutor la câteva ore după evacuarea ultimilor civili din combinat, informează Digi24, cu referire la dpa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Pare că am nimerit într-un reality show din Iad în care noi, soldaţii, luptăm pentru vieţile noastre şi întreaga lume urmăreşte acest episod interesant. Durere, suferinţă, foame, nefericire, lacrimi, temeri, moarte. Este totul real”, a spus Volinksi, care a postat şi o fotografie cu el, în care apare nebărbierit, cu ochii înceţoşaţi şi cu o aparentă rană la nas.

Volinski a declarat că oamenii săi nu pot decât să spere la un miracol, „că o putere superioară va găsi o cale să ne salveze!”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că ar trebui să aibă loc negocieri care să permită ultimilor militari ucraineni baricadaţi în oţelărie – unde se află de săptămâni bune – să plece de acolo, însă Moscova nu a dat niciun semn că ar fi de acord cu astfel de negocieri, informează Agerpres.

Comandantul unităţii de puşcaşi marini ucraineni, Serhii Volinski, a mai scris că trei dintre militarii săi au murit şi şase au fost răniţi sâmbătă, în timpul operaţiunilor de evacuare a civililor.

Articole asemănătoare

Back to top button