fbpx

Harkiv: Încerca să salveze animalele de la o grădină zoologică. Un băiat de 15 ani, ucis în timpul bombardamentelor rușilor

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost ucis într-un atac lansat de forțele ruse în timp ce ajuta la evacuarea animalelor dintr-o grădină zoologică de lângă Harkiv, potrivit CNN.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

De săptămâni întregi, voluntari și angajați ai unei grădini zoologice de lângă Harkiv ajută la evacuarea animalelor – de la canguri, la tigri, lemuri și lei pe care încearcă să le urce în camioane, pentru a le salva din calea războiului. În aceste zile, voluntarii au ajutat la mutarea unor bivoli africani, iar miercuri, în timp ce animalele erau încărcate în mașini, forțele ruse au lansat noi atacuri asupra grădinii zoologice.

Oleksandr Feldman, proprietarul parcului, a anunțat pe Facebook că în timpul bombardamentului a fost ucis un voluntar în vârstă de 15 ani. El își ajutase părinții să hrănească și să evacueze animalele, scrie hotnews.ro.

Feldman a spus că adolescentul a fost al șaselea membru al echipei grădinii zoologice ucis în timp ce încerca să salveze animalele.

Articole asemănătoare

Back to top button