fbpx

foto | Cum arată dezastrul lăsat în urma atacului cu rachete din Odesa: Ruinele blocurilor și fețele triste ale oamenilor

În zona din Odesa unde rușii au lovit cu rachete, vineri, au rămas doar ruine. Blocurile au fost distruse complet în atac, iar imaginile surprinse la fața locului arată dezastrul lăsat în urmă de rușii care au lovit clădirile în timp ce oamenii dormeau.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cel puțin 21 persoane au fost ucise după ce două rachete rusești au lovit un bloc de apartamente cu mai multe etaje și un centru de sănătate în orașul-port Odesa, vineri dimineață, scrie digi24.ro.

Conform presei ucrainene, rușii au lovit Odesa cu bombardiere strategice Tu-22, care au lansat rachete Kh/X-22 (sau AS-4 Kitchen în codificarea NATO), similare celei folosite la distrugerea centrului comercial din Kremenciuc.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că tirurile ruseşti cu rachete asupra unei clădiri civile din regiunea Odesa nu au fost un accident, ci un „act de teroare al Rusiei” împotriva oraşelor şi satelor ucrainene și împotriva poporului ucrainean.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: Profimedia Images

Articole asemănătoare

Back to top button