fbpx

Vrea înapoi în Parlament? Chirtoacă spune că „ia în calcul” posibilitatea de a candida la alegerile din circumscripția Hâncești

Dorin Chirtoacă ar putea candida pentru funcția de deputat pe circumscripția uninominală nr. 38 din Hâncești în cadrul alegerilor parlamentare noi. Fostul primar al capitalei a făcut acest anunț pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Vom discuta cu colegii din PL, din birou și din teritoriu, precum și cu cei de la celelalte partide din cadrul Mișcării UNIREA și vom anunța decizia finală”, a scris președintele Partidului Liberal.

Astăzi, 17 ianuarie, Mișcarea Politică UNIREA a depus actele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrarea blocului electoral cu același nume, în vederea participării la alegerile parlamentare noi în circumscripția din Hâncești.

„După înregistrarea de către CEC a Blocului Electoral UNIREA, va fi desemnat candidatul, conform acordului mișcării”, a subliniat Chirtoacă în aceeași postare.

Amintim că, la 15 ianuarie curent, a început desemnarea și înregistrarea candidaților la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020 în circumscripția electorală uninominală nr. 38. Intenția de a se înscrie în cursă și-a anunțat-o deja Partidul Unității Naționale (PUN), al cărui candidat este Vlad Țurcanu. 

Articole asemănătoare

Back to top button