fbpx

Voronin: Tauber e susținută masiv la Bălţi şi are toate şansele să devină primar la următoarele alegeri

Marina Tauber se bucură de o susţinere masivă la Bălţi şi are toate şansele să devină primar la următoarele alegeri locale, susține liderul PCRM, Vladimir Voronin. Potrivit comunistului, deputata Partidului Șor a câștigat cinstit alegerile locale din Bălți, deși a fost scoasă din cursa electorală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ea are o poziţie foarte puternică. Ea nu a câştigat la Bălţi nu pentru că nu a câştigat, ci din cauza că s-au făcut scheme, maşinaţii şi falsificări, pentru ca să nu fie aleasă în funcţia de primar. În realitate, ea a câştigat la Bălţi, nu altcineva. Tauber nu a avut nevoie de susţinerea noastră pentru a câştiga. Dar dacă cineva vrea să aibă susţinere din partea noastră, ar trebui să se adreseze oficial, la partid şi vom decide”, a declarat Voronin, invitat la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Deputatul este de părere că la următoarele alegeri locale, fie locale, parlamentare sau prezidenţiale, partidele de stânga ar trebui să candideze într-un singur bloc electoral.

Amintim că în primul tur al alegerilor locale din mun. Bălţi, din 21 noiembrie 2021, candidata Partidului Șor la funcţia de primar, Marina Tauber, a acumulat aproape 50% din voturile alegătorilor. Tauber a fost ulterior eliminată din cursă din cel de-al doilea tur de scrutin, prin decizia instanței de judecată, pe motiv că nu ar fi raportat cheltuielile pentru alimentaţia activiştilor în campania electorală. Într-un final, scrutinul a fost câștigat de candidatul independent Nicolai Grigorișin.

Articole asemănătoare

Back to top button