fbpx

Voronin și Dodon au semnat acordul de creare a blocului electoral PSRM-PCRM: „Să fie cu Doamne ajută!”

După mai multe zile de discuții și negocieri, Vladimir Voronin și Igor Dodon au semnat acordul de creare a blocului electoral PCRM-PSRM în vederea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Anunțul a fost făcut de liderul PSRM.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al PSRM în cadrul căreia a fost analizată strategia socialiștilor în alegerile parlamentare anticipate și au fost luate câteva decizii importante.

În cadrul ședinței, a fost accentuat faptul că suveranitatea Republicii Moldova este în pericol, iar interesele poporului moldovenesc sunt subordonate intereselor altor țări, inclusiv planurilor de transformare a teritoriului țării noastre în câmp de manevre militare. Factorii străini, cu ajutorul instrumentelor lor politice de la Chișinău, vor să impună cetățenilor un set de pseudo-valori, anti-familie, anti-creștine, improprii națiunii noastre. De asemenea, se urmărește lichidarea identității moldovenești, inclusiv prin interzicerea limbii moldovenești. Se urmărește transformarea țării noastre într-o colonie, care să devină o sursă de forță de muncă ieftină, pământ ieftin vândut străinilor etc.”, a scris Igor Dodon.

„În acest context, membrii Consiliului Republican au fost unanimi în opinia privind necesitatea unificării forțelor politice patriotice capabile să învingă în alegeri și să asigure o guvernare profesionistă, responsabilă, cu experiență, în interesul cetățenilor țării și nu în folosul altor forțe străine. Astfel, au fost salutate acțiunile conducerii PSRM în vederea creării unui bloc electoral cu alte partide stataliste, în special cu PCRM.

În final, Consiliul Republican al PSRM a decis asupra necesității semnării Acordului de creare a Blocului Electoral al Socialiștilor și Comuniștilor, ca împreună să învingem la alegeri și să asigurăm conducerea responsabilă a țări, să le oferim cetățenilor ordine și bunăstare”, a mai scris politicianul.

Potrivit lui, „în această după amiază, împreună cu președintele PCRM, Vladimir Voronin, am semnat documentul oficial de creare a Blocului Electoral al PSRM și PCRM. Să fie cu Doamne ajută!”.

Vezi și: S-a luat sau nu o decizie? Comuniștii spun că au trecut de la consultări la negocieri privind crearea unui bloc cu socialiștii

Articole asemănătoare

Back to top button