fbpx

video | Voronin spune că Plahotniuc ar urma să se întoarcă curând în țară: Îmi pare că Filip nu prea vrea

Președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, spune că fostul lider al PDM ar urma să se întoarcă în Moldova în câteva zile. Informația, spune el, ar fi fost enunțată de Andrian Candu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totuși, precizează Voronin, noul preșdinte al democraților, Pavel Filip, nu ar fi prea bucuros de întoarcerea lui Plahotniuc.

„Filip îmi pare că nu vrea ca Plahotniuc să se întoarcă, dar Candu mai trage nădejde”, a comentat amuzat Voronin, în cadrul emisiunii „Puterea a patra”

Președintele PCRM a mai menționat că la Congresul extraordinar ar PDM trebuiau să fie luate două decizii, care ca durată nu aveau mai mult de 15 minute.

„Prima decizie – să-l fugărească din partid pe Dumitru Diacov, pentru totdeauna, și a doua decizie – să desființeze Partidul Democrat. Acestea trebuiau să fie cele mai istorice decizii ale PD. Atunci toată lumea ar fi înțeles că ei s-au pocăit, că ei au comis greșeli, că ei au conștintizat acest lucru și nu există perspectivă”, a precizat Voronin, făcând aluzie la faptul că nici jumătate din cei prezenți în sala Congresului nu l-ar fi votat pe Filip în calitate de președinte al PD.

Articole asemănătoare

Back to top button