fbpx

video | Slusari, după consultările cu șefa statului: „Nu propunem candidatura de prim ministru”

Alexandru Slusari afirmă că Platforma DA nu va propune candidaturi la funcția de premier. În același timp, potrivit lui, Maia Sandu urmează să analizeze toate informațiile pe care i le-au oferit deputații fracțiunii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vicepreședintele Parlamentului a punctat că formațiunea din care face parte optează pentru alegeri parlamentare anticipate. În același timp, el a precizat că parlamentarii au discutat cu șefa statului și alte chestiuni, inclusiv problemele agricultorilor.

„Noi categoric nu propunem candidatura la funcția de prim-ministru. Nu participăm la nicio coaliție în cadrul acestui Parlament. Rămâne la discreția doamnei Sandu să analizeze tot ce am spus noi, toate riscurile, dar i să vină cu soluții”, a conchis Slusari.

Precizăm că, Ion Chicu a anunțat în dimineața zilei de 23 decembrie, intenția sa de a pleca din funcție. Ulterior, acesta a declarat va asigura interimatul până pe 31 decembrie, .iar Maia Sandu a anunțat consultări cu fracțiunile parlamentare. Socialiștii au fost primii care au venit la discuție cu șefa statului, urmați de fracțiunea PAS, apoi de Platforma DA:

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button