fbpx

video | Sandu sau Usatîi – pe cine va susține Emilian Crețu la alegeri? Răspunsul ex-primarului de Bălți

Cum va vota Emilian Crețu dacă atât Maia Sandu, cât și Renato Usatîi vor candida la alegerile prezidențiale din Republica Moldova, preconizate pentru anul 2024? Această întrebare i-a fost adresată lui Usatîi de către moderatorul emisiunii Puterea a 4-a de la N4, Gheorghe Gonța.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Precizăm că Emilian Crețu este un susținător public de mai mulți ani al președintei Maia Sandu. În același timp, acesta și-a apropiat relațiile cu Renato Usatîi, având în vedere că ultimul este iubitul surorii sale, Nina Crețu. Recent, întrebat despre cum l-ar caracteriza pe politician, Emilian Crețu l-a descris ca fiind „foarte deștept”.

Deși nu s-a anunțat oficial, toată lumea din Moldova știe absolut sigur că doamna Maia Sandu va candida pentru al doilea mandat de președinte. La Chișinău unele voci spun că și dumneavoastră veți candida încă o dată la alegerile prezidențiale programate pentru 2024. Apare întrebarea firească, ce va face în acest caz domnul Emilian Crețu?”, a întrebat moderatorul.

Uitați-vă ce-i de „maladeț” Gonța ăsta. Trei luni în urmă a început emisiunea cu Nina Crețu, azi o începe cu Emilian. A treia oară va fi cred că cu Radj Kapoor. Îl veți întreba pe Emilian Crețu ce o să facă”, a răspuns Usatîi.

Eu am văzut că el a acordat câteva interviuri și spunea că continuă să o susțină pe doamna Sandu. De aici apare întrebarea ce va face. Am văzut că vă numeați pe TikTok „cumnatul, cumnatul” și întrebarea e chiar firească”, a intervenit moderatorul.

Cred că pentru cetățeni nu este acum important ce va face Emilian Crețu sau ce vor face alți influenceri sau bloggeri din Republica Moldova. Pentru cetățeni este important cu ce program va veni Renato Usatîi, care va fi diferența dacă va candida Renato Usatîi”, a spus fostul primar de Bălți.

Articole asemănătoare

Back to top button