fbpx

video | Renato Usatîi vrea să reocupe fotoliul de primar al Bălțiului. Liderul PN candidează din nou: „Voi fi sluga poporului”

Renato Usatîi vrea să fie din nou primarul municipiului Bălți. Liderul Partidului Nostru s-a înregistrat astăzi în calitate de candidat partea formațiunii sale, depunând actele la Consiliul Electoral de Circumscripție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre decizia lui, Usatîi a anunțat în cadrul unui briefing de presă.

„Acolo unde vor vrea oamenii să mă vadă, acolo voi fi eu. Oamenii m-au rugat să revin în funcția de primar al orașului Bălți. Azi sunt candidat nu pentru că așa vrea partidul, dar pentru că asta vor oamenii.

Înțeleg că pentru mulți concurenți orașul este un mijloc pentru a-și dezvolta businessul, a-și construi ceva, dar eu vreau să le spun tuturor că vom distruge schemele și vom rămâne cea mai transparentă Primărie din țară, așa cum am fost până acum. Eu, ca viitor primar, voi construi totul în Bălți umăr la umăr cu cetățenii. Voi fi sluga poporului”, a declarat Renato Usatîi.

Amintim că liderul PN a mai ocupat anterior funcția de primar al Bălțiului – în 2015. El a părăsit fotoliul când a plecat la Mosova timp de câțiva ani.

Articole asemănătoare

Back to top button