fbpx

video | „Proști făcuți cu degetul”. Un deputat a îmbrâncit jurnaliștii care au întrerupt un ospăț al socialiștilor la iazul din Brăviceni

Mai mulți reprezentanți ai PSRM au participat astăzi, 25 mai, la un eveniment la marginea iazului din satul Brăviceni, raionul Orhei, care ar aparține deputatului socialist, Mihai Paciu. Imaginile au fost publicate de portalul deschide.md. Potrivit deputatului Grigore Novac, prezent la fața locului, la ospăț au participat președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, dar și liderul PSRM, Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Novac, la eveniment au venit mai mulți deputați și reprezentanți din teritoriu ai socialiștilor „pentru a pune la punct strategia de campanie”.

Mihai Paciu s-a aratat deranjat de prezența presei și, potrivit sursei citate, „a trecut la agresarea ziariștilor, chiar dacă Grigore Novac încerca să tempereze spiritele. Paciu îndemna și alte persoane prezente să bruscheze și să îmbrâncească jurnaliștii, numindu-i „proști făcuți cu degetul”.

 


Video: deschide.md

Amintim că PSRM participă la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent pe o listă electorală cu PCRMi, în cadrul blocului electoral „Comuniștii și socialiștii”.

Articole asemănătoare

Back to top button