fbpx

video | Platforma DA și Pro Moldova nu participă la ședința Legislativului: Ne ținem departe de această cârdășie

După ce fracțiunile Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și Partidului Democrat din Moldova (PDM) au anunțat că vor boicota ședința Parlamentului de astăzi, și fracțiunea Platformei DA, dar și grupul parlamentar Pro Moldova, au anunțat același lucru.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul unui briefing susținut cu câteva minute înainte de începerea ședinței plenare, vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, a declarat că Platforma DA nu va participa la „această cârdășie”.

Cunoașteți deja ce se întâmplă în Parlament. După fiecare dezmăț mai rău credeam că nu poate fi. Iată că poate fi”, a declarat acesta.

Potrivit lui, faptul că reprezentanții Partidului Șor se vor alege cu șefia a trei comisii parlamentare este un lucru disproporționat

Nu vom participa în această ședință care legalizează nuntă. Noi am spus că căsătoria deja a fost. Să mergem noi acolo ca să strigăm „gorika” nu trebuie. Să vadă toată țara această legalizare și cât de jos a ajuns Partidul Socialiștilor”, a mai spus Alexandru Slusari, menționând că „doar alegerile anticipate pot rezolva problema”.

Totodată, la începutul ședinței Parlamentului, Andrian Candu a declarat că deputații grupului Pro Moldova părăsesc sala de ședință.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button