fbpx

video | Plahotniuc nu ar mai avea bani pentru politica moldovenească. Platon: „Mai transmite mesaje Maiei Sandu”

Vlad Plahotniuc nu ar mai avea bani pentru a influența politica moldovenească. Cel puțin așa a declarat în studiul N4 omul de afaceri Veaceslav Platon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, fostul lider democrat nu ar mai fi interesant nimănui în Republica Moldova fără resurse financiare. Acesta afirmă că majoritatea foștilor apropiați i-ar fi întors spatele.

Nu are bani. Are ceva bani pentru viață. Restul a pierdut, a cheltuit. Cui îi este el interesant fără bani? El nu mai are judecători. Nu are închisori. Nu are bani. El stă în Turcia și nu scoate nasul. Se gândește: Am atâția bani, mai am de trăit 20 de ani și ce mi-a rămas trebuie să împart. S-a obișnuit să trăiască luxos, dar nu are de unde să câștige”, a declarat Platon.

Totuși, din spusele lui Platon, acesta i-ar mai transmite mesaje Maiei Sandu prin intermediul lui Viorel Morari și Sergiu Litvinenco. Deocamdată, nici membrul PAS și nici fostul șef al Procuraturii Anticorupție nu au comentat acuzațiile lui Platon. În același timp, Platon a menționat că extrădarea lui Plahotniuc ar fi puțin probabilă, în special dacă acesta a primit azil în Turcia.

Cât despre discuțiile din spațiul politic autohton despre Plahotniuc, controversatul om de afaceri consideră că sunt doar „sperietori”. Potrivit lui, astfel concurenții electorali și-ar crea imagine și ar încerca să influențeze ratingul oponenților.

 

Articole asemănătoare

Back to top button