fbpx

video | Își asumă implementarea descentralizării și consolidării autonomiei locale: Platforma DA a semnat acordul propus de CALM

Platforma DA este prima formațiune care semnează acordul propus de Congresul Autorităţilor Locale din Moldova (CALM) prin care își asumă implementarea obiectivelor descentralizării și consolidării autonomiei locale. Anunțul a fost făcut de formațiunea pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Se întâmplă după ce miercuri, 21 mai, Andrei Năstase, președintele formațiunii, împreună cu doi fruntași ai partidului – Alexandru Slusari și Igor Munteanu – au avut o întrevedere cu reprezentanți ai CALM.

„Platforma DA a fost în permanență alături de primarii, consilierii și comunitățile locale prin inițiativele noastre legislative, inclusiv prin alocarea celor cca 700 milioane de lei în plus pentru sate și orașe”, a declarat Andrei Năstase.

„Descentralizarea este un obiectiv trasat încă din 2015, fiind cea mai bună rețetă pentru a salva satele noastre și a combate dictatura”, a precizat Alexandru Slusari.

Igor Munteanu a menționat, la rândul său, că formațiunea pe care o reprezintă „rămâne un aliat de nădejde al CALM”.

Articole asemănătoare

Back to top button