fbpx

video | Igor Dodon, mesaj către Maia Sandu: „O să faci coaliție cu Dodon, никуда не денешься”

Igor Dodon i-a transmis un mesaj contracandidatei sale din alegerile prezidențiale, Maia Sandu, spunând că lidera PAS va face coaliție din nou cu Partidul Socialiștilor, așa cum s-a întâmplat în 2019. „Dar cu cine o să faci – cu Șor, cu Candu, cu Plahotniuc? Totuna o să vii și o să discutăm împreună”, a declarat actualul șef al statului în cadrul vlogului său săptămânal „Igor Dodon răspunde”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a transmis un mesaj către oponenții politici.

„În special este un oponent. Nu se merită să scoată lumea în stradă. Eu vă spun ce-o să se întâmple. Voi credeți că veniți cu o idee nobilă, dar în spate vor sta oligarhii care au fugit din țară și o să scoată niște grupuri de „țuțici” cum au fost anul trecut, când împreună cu stimata doamnă parteneră de coaliție de anul trecut, care acum se jură că nu va face coaliție cu Dodon.

O să faci coaliție cu Dodon, никуда не денешься (trad. – nu te ascunzi nicăieri). Așa cum ai făcut și anul trecut. La asta o să se ajungă. Dar cu cine o să faci – cu Șor, cu Candu, cu Plahotniuc? Totuna o să vii și o să discutăm împreună. O să treacă perioada asta și pe urmă o să trebuiască să discutați”, a spus Dodon.

O să vă utilizeze pe voi ca fațadă, dar destabilizarea o s-o facă ei și pe urmă voi o să fiți de vină. De aceea, gândiți-vă foarte bine”, a adăugat acesta, menționând că nu are de gând să scoată lumea în stradă indiferent de rezultatul scrutinului prezidențial.

Precizăm că lidera PAS a declarat în actuala campanie electorală că scopul ei este să lupte împotriva lui Igor Dodon, menționând că liderul neformal al PSRM este singurul său adversar de la scrutinul prezidențial.

Amintim că la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie candidează opt pretendenți – Renato Usatîi, Tudor Deliu, Maia Sandu, Igor Dodon, Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Dorin Chirtoacă și Violeta Ivanov.

Articole asemănătoare

Back to top button