fbpx

video | De ce posturile lui Plahotniuc îl lăudau pe Codreanu? Explicația ex-edilului interimar

Ruslan Codreanu a explicat de ce posturile de televiziune a lui Vlad Plahotniuc i-au mediatizat activitatea atunci când era primar interimar. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Cotidianul Live.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Codreanu a spus că atunci când mergea în teritoriu, Direcția relații cu publicul expedia informații către toți reprezentanței presei. Totodată, acesta menționează că se întâmpla des să nu vină mass-media. În acest caz, Codreanu utiliza rețelele de socializare pentru a comunica oamenilor ce întreprinde.

„Cine venea, eu mă bucuram pentru ce este. Foarte des nu venea nimeni. Și atunci de ce eram foarte activ pe Facebook? Pentru că nu am avut canale de comunicare cu oamenii. Singurul meu canal de comunicare ca să le spun oamenilor că aici se face acest proiect și costă atât, dincolo se face acest proiect și costă atât era Facebook. La emisiuni nu eram invitat, nu umblam cu camerele după mine, nu am avut fotoreporter”, a spus ex-edilul interimar.

La fel, Codreanu a mai declarat în cadrul emisiunii că nu s-a autonumit primar. Acesta spune că și-ar fi luat responsabilitatea respectivă după ce al doilea vice-primar a refuzat dreptul la semnătură.

Articole asemănătoare

Back to top button