fbpx

video | „Cum de a devenit atât de vorbăreț?”. Reacția lui Rogozin, după ce Dodon a declarat că a convins Moscova să nu impună sancțiuni Republicii Moldova

După ce Igor Dodon a afirmat că a reușit să convingă autoritățile Federației Ruse să nu impună restricții la exportul produselor moldovenești după ce Chișinăul l-a declarat, în august 2017, persona non grata pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin, cel din urmă a venit cu o reacție pe Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Declarația șefului statului în exercițiu a fost făcută la finalul săptămânii trecute, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Cred că ne va mai surprinde cu dezvăluiri”

Duminică, președintele Ligii tineretului rus din Republica Moldova, Igor Tuleanțev, a scris pe Facebook că Igor Dodon a declarat la NTV Moldova că a reușit să convingă Kremlinul să nu reacționeze la declararea lui Dmitri Rogozan persona non grata în Republica Moldova. „Îmi imaginez cum Plahotniuc i-a devenit recunoscător pentru asta lui Dodon”, a comentat Tuleanțev, etichetându-l pe oficialul rus în postare.

Dmitri Rogozin, actualmente directorul general al Roscosmos, a reacționat imediat cu un comentariu.

Cum de a devenit (n. r. – Dodon) atât de vorbăreț? Cred că ne va mai surprinde cu dezvăluiri”, a scris fostul vicepremier al Rusiei.

captură ecran Facebook
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button