fbpx

video | Ceban spune că ACUM ar trebui să aibă doi viceprimari în capitală: „Respectam votul chișinăuienilor”

După anunțarea rezultatelor preliminare a primului tur a alegerilor locale, Ion Ceban a declarat că ACUM ar trebui să aibă doi viceprimari în capitală. Potrivit lui, majoritatea celor votați trebuie să fie implicați în procesul de administrare a orașului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ceban anunță că este gata să accepte în Primărie mai mulți contracandidați. Acesta mai menționează că în  această campanie electorală a fost prea multă geopolitică și isterii naționaliste.

„Respectam votul chișinăuienilor și credem că majoritatea dintre cei votați trebuie să fie implicați în administrarea orașului. Avem ofertă pentru fiecare. Credem că doi viceprimari trebuie să fie din partea blocului ACUM, și în special unul responsabil de suburbii”, precizează Ceban.

Socialistul susține că îi vede în Primărie pe Octavian Țîcu și Victor Chironda. El spune că aceștia ar putea oferi orașului viziuni și proiecte noi.

„Îl vedem antrenat în administrarea Chișinăului pe domnul Chironda – viziunile lui de modernizare a orașului sunt foarte apropiate de ale noastre. De asemenea și pe domnul Țîcu – Chișinăul poate dezvolta proiecte bilaterale cu orașele din România, de unde putem prelua experiență valoroasă. El este persoana potrivită pentru gestionarea acestor proiecte”, a punctat Ceban.

 

Articole asemănătoare

Back to top button