fbpx

„Un ambalaj frumos de ciocolată, care nu are nimic în interior”. Șor, despre statutul de țară candidată la UE

Președintele Partidului „Șor”, Ilan Șor, susține că acordarea Republicii Moldova a statutului de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană „seamănă cu un ambalaj frumos de ciocolată, dar care nu are nimic în interior”. Politicianul susține că moldovenii nu vor simți nicio schimbare în urma acestei decizii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Acordarea Republicii Moldova statutului de țară candidat la aderarea în Uniunea Europeană seamănă cu un ambalaj frumos de ciocolată, dar care nu are nimic în interior. De arătat arată bine, dar ciocolată în interior nu este. În primul rând, multe țări așteaptă să adere la UE de peste 20 de ani, chiar dacă au deja statut de țări candidate. Este un proces pe jumătate real pentru Moldova. În al doilea rând, ce vor obține în urma acestei decizii medicii, profesorii, învățătorii, pensionarii? Nimic. Pentru că nimeni nu ne va da niciun ban în urma acestei decizii. Maia Sandu ne va spune acum că vremurile bune nu au venit până acum, însă de acum înainte vor veni. Care vremuri bune? Cine o mai crede pe această mincinoasă?”, a declarat Ilan Șor într-un live pe Facebook.

Liderul Partidului „Șor” a declarat că de țara noastră nu are nevoie nimeni „nici vestul, nici estul”.

„Eu vreau să construiesc Europa acasă, în Moldova. Pentru mine Europa nu înseamnă promisiuni goale, un ambalaj frumos. Pentru mine Europa înseamnă pensii bune pentru oameni, locuri de muncă, salarii decente pentru doctori, profesori etc. Asta este Europa pe care trebuie s-o construim singuri, cu propriile mâine. Noi nu trebuim nimănui, nici vestului, nici estului. Suntem o piesă de schimb în jocurile marilor puteri, iar Maia Sandu bagă țara noastră într-o situație foarte complicată”, a mai spus Ilan Șor.

Articole asemănătoare

Back to top button