fbpx

Sugestia lui Băsescu ca ACUM să facă alianță cu PSRM, criticată de 2 foști deputați: Greșește, ca și în 2005!

După ce în 2005 l-au votat pe Vladimir Voronin în funcția de președinte la sugestia lui Traian Băsescu, doi deputați creștin-democrați critică propunerea fostului președinte al României ca Blocul ACUM să facă alianță cu PSRM.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Cred că Băsescu greșește pledând pentru o alianță cu Dodon și PSRM, cum a greșit și în 2005, cerându-ne să-l votam pe Voronin”, a scris pe Facebook fostul vicepreședinte al PPCD, Vlad Cubreacov.

Fostul deputat creștin-democrat a fost completat de fostul său coleg de partid Ștefan Secăreanu.

„După ce Traian Băsescu ne sugerează alianța de guvernare ACUM – PSRM, mă conving o dată în plus că insului în cauză îi este în cot de soarta Basarabiei, așa cum i-a fost în cot de basarabeni la 4 aprilie 2005, când și-a trimis țucălarii la Chișinău să ne sugereze să-l votăm pe Voronin președinte. În această clipă, revenit la Chișinău, Băsescu urmărește un singur scop: să obțină mandatul de deputat european! Nimic mai mult!”, a menționat Secăreanu.

Amintim că, în cadrul unei emisiuni TV, Traian Băsescu, referindu-se la situația post-electorală de la Chișinău, a recomandat coalizarea Blocului ACUM cu PSRM, „pentru a-l trece în opoziție pe Plahotniuc”.

Articole asemănătoare

Back to top button