fbpx

Șor: PAS a cheltuit fără niciun rost un milion de lei, pentru a-și face poze în străinătate

Maia Sandu și deputații Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au cheltuit în jur de un milion de lei, pentru deplasări în străinătate, doar în ultima jumătate de an, susține liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor, care a acuzat guvernarea că irosește fără niciun rost banii publici, în loc să se preocupe de problemele reale ale oamenilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit politicianului, situația nu ar fi atât de gravă dacă în urma acestor vizite, cetățenii moldoveni ar fi avut ceva de câștigat.

„Problema constă nu în faptul că s-au plimbat, ci în rezultat, care nu există. Aceste vizite sunt de ochii lumii, iar scopul lor este de a le arăta oamenilor poze frumoase cu așa-numiții lideri ai altor țări. Și cam atât. Ei trebuie să-și acopere cumva nereușitele… În urma acestor vizite, cetățenii nu primesc însă pâine, ci doar spectacole ieftine și de prost gust”, a spus Ilan Șor.

În context, el le-a atras atenția cetățenilor asupra greșelii pe care au comis-o, atunci când au acordat vot de încredere PAS și Maiei Sandu și i-a îndemnat să iasă la proteste, pentru a repara această greșeală.

„Vă spun toate acestea nu pentru a vă reaminti că ați comis o eroare atunci când i-ați ales pe acești nenorociți, ci pentru ca la următoarele proteste, care vor avea loc curând, să decideți ce faceți: să stați acasă și să priviți cum ei se plimbă peste hotare pe banii voștri, ai poporului sau să ieșiți în stradă, pentru a vă apăra drepturile cetățenești”, a conchis Ilan Șor.

Articole asemănătoare

Back to top button