fbpx

Șor crede că Năstase este împins intenționat de colegii de partid să candideze la alegerile locale: Vor să scape de „nebunul din Guvern”

Fostul primar al Orheiului, Ilan Șor, crede că actualul ministru al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, este împins intenționat de colegii din Blocul ACUM să participe la alegerile locale din 20 octombrie curent, pentru ca „să scape de nebunul din Guvern”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre acest lucru a scris Șor pe pagina sa de Facebook, menționând că Năstase poate distruge Chișinăul dacă ajunge primar. El mai spune că viceprim-ministrul „chiar dacă nu se pricepe, e gata să ocupe funcții de conducere în orice domeniu. Nu contează, e vorba de Parlament, Guvern sau Primărie”.

„Se vede că a rezolvat toate problemele de la MAI. A eradicat criminalitatea, a asigurat ordinea publică, a obținut „depolitizarea” activității poliției (din funcția sa de lider de partid). Oamenii nu-și mai încuie casele și mașinile, se plimbă fără frică pe străzi, își lasă copiii să meargă la școală fără supraveghere. Și a obținut toate aceste rezultate ieșite din comun numindu-și câțiva cumătri în funcții importante la MAI și oferind câteva interviuri la Jurnal TV. În asta constă geniul său de administrator”, spune Șor în postarea sa.

Președintele Partidului ȘOR a comentat și propunerea lui Andrei Năstase ca ziua de muncă să înceapă la ora 7.

„Se pare că nu a înțeles nici acum că dacă va schimba ora de lucru, pur și simplu ambuteiajele vor începe cu o oră mai devreme”.

Ilan Șor i-a oferit și un sfat lui Andrei Năstase, îndemnându-l să nu candideze pentru fotoliul de primar al capitalei Republicii Moldova.

„Andrei, oprește-te! Este mai bine să-ți scoți din sărite cu prostiile tale colegii de partid și adepții, decât să distrugi tot orașul! Nu fă asta. Ca să conduci un oraș trebuie să ai niște cunoștințe elementare. Pe care nu le ai! Și nici nu te duce capul să le înveți”, a conchis Șor.

Articole asemănătoare

Back to top button