fbpx

„Și vouă vi se pare că a început-o cam ofilit”? Alaiba, despre partidul lui Ceban: E primul caz din politică când un transfug nu e blamat

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, se întreabă ce se întâmplă cu Mișcarea Alternativa Națională (MAN), anunțată la sfârșitul anului trecut de către primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Și vouă vi se pare cumva că MAN-ul lui Ceban a început-o cam ofilit? A anunțat „inițiativa” o lună în urmă și…cam nimic. Dar nu vă faceți griji! Acum, că a revenit din Rusia (săptămâna trecută), o să se energizeze „proiectul”. Pur și simplu curatorii probabil erau cam ocupați cu alte chestii. Vedeți și voi ce se întâmplă în regiune”, a scris Alaiba într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Parlamentarul se arată surprins de reacția foștilor colegi de partid, care în loc să-l blameze că a părăsit formațiunea, pe alocuri l-au susținut.

„Este primul caz din istoria politică a țării noastre când un următor transfug nu este blamat de partidul pe care îl părăsește de trădare. Curios, dar socialiștii au tăcut chitic la subiect. Îi părăsește un potențial următor lider, iar ei tac. Aproape că au încurajat chiar. Când apare un următor transfug de nivel înalt, ne-am cam obișnuit că partidul-mamă îl suduie de mama focului pe trădător și îl acuză că o fi fost cumpărat de oponenți”, precizează Dumitru Alaiba.

Citește și: ultima oră | Ion Ceban anunță că părăsește PSRM. Edilul de Chișinău își creează propriul partid

Articole asemănătoare

Back to top button