fbpx

Săptămâna viitoare ar putea avea loc o ședință extraordinară a Parlamentului. Deputații urmează să dezbată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

Deputații s-ar putea convoca săptămâna viitoare într-o ședință extraordinară sau specială. În cadrul întrunirii ar urma să fie dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul despre o eventuală  adunare a deputaților a fost făcut de un grup de parlamentari în studioul emisiunii Politica de la TV8. În timp ce PAS și Platforma afirmă că vor susține demisia Executivului, Marina Tauber a cerut să fie prezentate propuneri de candidaturi pentru componența noului cabinet de miniștri,

„Noi, cei care am depus moțiunea, o să votăm. Ce o să facă ceilalți, să răspundă ei”, a menționat deputatul Platformei DA Vasile Năstase.

„O să ne consultăm în fracțiune. O să citim moțiunea și o să ne expunem în Parlament”, a precizat socialistul Vasile Bolea.

Deocamdată nu se cunoaște ziua când va fi dezbătută moțiunea. Documentul a fost semnat de 34 de deputați și înaintat spre examinare acum două zile. Pentru demiterea Executivului, însă, sunt necesare 51 de voturi.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button