fbpx

Reacția PAS după acuzațiile lui Ceban în adresa consilierilor săi: Execută ordinele de la FSB

Partidul Acțiune și Solidaritatea venit cu o reacție după ce joi, 24 noiembrie, edilul capitalei Ion Ceban a acuzat consilierii fracțiunii de manipulare în criza apărută la întreprinderea Apă Canal. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

PAS condamnă „comportamentul agresiv” al primarului Ion Ceban.

„Lansarea mesajelor instigatoare la ură și violență sunt absolut inadmisibile. Avem război la hotar și suntem în criză energetică din cauza șefilor lui Ion Ceban de la Kremlin. Agresivitatea și mesajele de dezbinare lansate de Ceban demonstrează că execută ordinele primite de la agenții FSB.

Ceban și șefii numiți de el a adus în prag de faliment întreprinderile municipale din Chișinău, iar primăria are un deficit anual de peste 1 miliard de lei. Îi recomandăm actualului primar să se ocupe de treburile orașului și să nu umble cu amenințările”, se arată în mesajul fracțiunii.

Amintim că joi dimineață primarul a anunțat că întreprinderea „Apă-Canal Chișinău” nu mai poate face prețurilor mari pentru energia electrică și gaze și instituția a fost avertizată că astăzi locuitorii capitalei ar putea rămâne fără apă.

Acesta a acuzat consilierii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) de manipulare în criza apărută la întreprinderea Apă Canal.În cel mai bun caz veți fi scuipați în față. Să vă rugați să nu luați una peste moacă de la cetățeni”, a menționat primarul în discursul său de la tribuna CMC.

Ulterior, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, vicepremierul Andrei Spînu, a negat că în municipiul Chișinău ar urma să fie deconectată apa. Acesta a declarat joi, 24 noiembrie, în cadrul unui briefing de presă, că „Premier Energy și Apă Canal Chișinău au ajuns la o înțelegere”.

Articole asemănătoare

Back to top button