fbpx

„Râsuri mai mari nu au existat în istoria Moldovei”. Ceban s-a dezlănțuit în adresa PAS și a Președinției. Cum l-a ironizat Spînu

Replici acide adresate președintei Maia Sandu și membrilor Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din partea primarului capitalei, Ion Ceban. Reacția e venit în urmă ce activistul Valeriu Gușan l-a rugat pe edil „să se linișească”, făcând referire la comentariile primarului privind desfășurarea paradei LGBTQ la Președinție, Parlament și Guvern.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Președinția – Parlamentul – Guvernul Vor fi acele locații pe care le vom schimba ca homosexualii să-și realizeze parada. Conform legislației în vigoare! E zi de Duminică acolo e locul perfect. Conform legii putem schimba traseele și locațiile. Noi le vom schimba. Dacă tot asta este cea mai mare problema a Moldovei în viziunea guvernanților!”, a scris Ceban pe Facebook.

Ulterior, Valeriu Gușan i-a recomandat primarului „să se liniștească”.

„Da liniștește te văi, ai tu șeva personal cu CurCubeul”, i-a răspuns activistul.

În consecință, Ion Ceban l-a calificat drept „încă un activist PAS”, iar răspunsul său nu s-a lăsat așteptat.

„Îmi spune cineva să mă liniștesc. Râsuri mai mai mari decât dna Președinte și toată cohorta de incompetenți și penali din PAS nu a existat în istoria Moldovei”, a mai scris edilul capitalei pe Facebook.

Și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a reacționat la acuzațiile și jignirile lui Ion Ceban adresate PAS-ului. Andrei Spînu le-a recomandat oamenilor fie calmi, „nu ca Ivan”.

„Ivan a decis să crească tariful la transportul public cu 300% sau la 6 lei, apoi „разбушевался”. Fii calm, nu fi ca Ivan!”, scrie Spînu pe rețele de socializare.

 

Articole asemănătoare

Back to top button