fbpx

Reacția lui Dodon la vandalizarea cu mase fecale a sediului PSRM de la Căușeni: Rămâne pe „sovistea” celor de dreapta

„Rămâne pe sovistea celor de dreapta”. Așa comentează liderul socialiștilor vandalizarea cu fecalii a sediului PSRM de la Căușeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul vlogului său săptămânal, Igor Dodon a vorbit despre demararea campaniei electorale. El a pomenit inclusiv despre incidentul de la sudul țării, menționând că „au fost provocări”.

„Fiecare încearcă să își facă campanie așa cum consideră oportun. Cei de dreapta au încercat să vandalizeze oficiul PSRM din Căușeni. Rămâne pe sovistea lor. Noi cu așa lucruri nu ne ocupăm”, a spus Dodon.

Amintim că, în această săptămână, oficiul teritorial al socialiștilor a fost împroșcat de persoane necunoscute cu mase fecale, aduse într-un pachet negru cu calendar. Purtătoare de cuvânt a formațiunii, Carmena Sterpu, afirma atunci că „așa e când pornesc vremurile bune cu oameni buni”, iar declarațiile ei au fost asociate cu sloganele electorale ale PAS.

La rândul său, purtătoare de cuvânt a PAS, Aurica Rusu-Jardan, spunea jurnaliștilor„socialiștii, aflați la guvernare, probabil și-au înscenat singuri acest atac dezgustător, ca să se victimizeze”.

Articole asemănătoare

Back to top button