fbpx

Rămâne în cursă pentru Primăria Bălți! Candidatul care a luat doar 416 voturi în primul tur va participa la al doilea tur

Candidatul Partidului „Patrioții Moldovei”, Nicolae Chirilciuc, va participa în cel de-al doilea tur al alegerilor din mun. Bălți, programat pentru 19 decembrie, dacă organele electorale vor confirma faptul că locul vacant de concurent în buletinul de vot îi revine acestuia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O confirmare în acest sens a venit din partea președintelui formațiunii, Mihail Garbuz.

Precizăm că nici candidatul independent Nicolai Grigorișin nu intenționează să se retragă din cursa de la Bălți. Într-o transmisiune în direct pe Facebook, candidatul independent spune că e gata de turul doi de scrutin, indiferent de adversarul din 19 decembrie.

Cei doi ar urma să se dueleze în turul doi de scrutin după ce Marina Tauber (Partidul Șor) a fost exclusă din cursa electorală, iar Boris Marcoci (PAS) și Alexandr Nesterovschi (BCS) s-au retras.

În primul tur al alegerilor pentru fotoliul de primar la Bălți, Nicolai Grigorișin a fost votat de 6951 de cetățeni, clasându-se pe locul doi, iar Nicolae Chirilciuc s-a clasat pe locul cinci, fiind votat de 416 oameni.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button