fbpx

Platforma DA se pregătește de proteste contra actualei guvernări. Grigoriu: Sunt inevitabile

Platforma DA pregătește proteste contra PAS. Cel puțin așa a declarat pentru Unimedia Inga Grigoriu, care susține că evenimentele ar urma să se desfășoare la 100 de zile de când formațiunea a obținut majoritatea parlamentară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ex-deputata a precizat că partidul din care face parte știe să organizeze manifestații. Totodată, conform ei, foștii săi aliați din ACUM ar monitoriza orice postare și comentariu al membrilor Platformei DA, având „suficiente resurse”.

„Ne pregătim de protestele care, de fapt, sunt inevitabile. Cu referire la modul de organizare a lor și perioada cea mai oportună, vă vom comunica. Între timp, mai avem un pic de răbdare și mai dăm un termen de redresare a situației actuale, gestionată de actuala guvernare. În același timp, vă reamintesc că mișcarea protestatară din 2015 am demarat-o la trei luni de la alegerile parlamentare din noiembrie 2014”, a spus jurnaliștilor de la Unimedia fosta parlamentară Inga Grigoriu.

Aceasta se arată încrezătoare că oamenii vor ieși la protest, făcând referire la faptul că administrația țării se disociază de creșterea prețurilor și dă vina pe evenimente globale. De asemenea, ea le amintește foștilor colegi că în electorală au promis că vor micșora prețurile, combătând scheme.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button