fbpx

Pentru Moldova nu merge la consultări cu președinta. Tauber: „Să fie mutate când nu este zi de lucru la deputați”

Pentru Moldova nu va participa la consultările cu Maia Sandu. Anunțul a fost făcut de Marina Tauber la debutul ședinței Parlamentului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputata a menționat că mai multe subiecte de pe ordinea de zi de vineri au fost amânate de mai mult timp. Aceasta a punctat că discuțiile ar putea fi „mutate când nu este zi de lucru la deputați”, precizând că Maia Sandu ar putea fi invitată în Legislativ.

Precizăm că, Maia Sandu a anunțat consultări cu deputații după ce a fost boicotată audierea echipei guvernamentale a lui Igor Grosu, care urma să ceară votul de încredere joi. Subiectul nu a fost dezbătut din lipsă de cvorum, după ce PSRM și Pentru Moldova au părăsit sala de ședințe.

Pe de altă parte, majoritatea formată de cele două formațiuni a anunțat în plen că este împotriva alegerilor parlamentare anticipate. Parlamentarii vizați insistă pe desemnarea lui Vladimir Golovatiuc la funcția de prim-ministru și afirmă că dacă acesta se retrage sau nu va putea candida, se va identifica prioritar o altă persoană pentru această poziție.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button