fbpx

Pe cine a susținut Ghimpu în turul doi al prezidențialelor? „Când ți-s dragi doi oameni, e foarte greu să faci un pas”

Mihai Ghimpu nu a votat în turul doi al prezidențialelor. Liberalul susține că nici Igor Dodon, nici Maia Sandu nu reprezintă viziunile pe care le are.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fostul președinte interimar, însă, a declarat în studioul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8 că se bucură pentru că nu a învins liderul neformal al socialiștilor. Potrivit lui, lumea începe să înțeleagă că „nu putem face unirea cât există luptă geopolitică”.

„Când ți-s dragi doi oameni, e foarte greu să faci un pas spre unul sau altul, ca nu cumva să produci durere. Mai bine faci așa ca să nu îi superi nici pe unui, nici pe altul”, a menționat Ghimpu.

În ceea ce privește susținerea Maiei Sandu, ex-președintele interimar a precizat că nu este de partea ei, deoarece a lovit în el, respectiv în Partidul Liberal, ia ca urmare – în unionism și românism. Pe de altă parte, comentând faptul că nepotul său, Dorin Chirtoacă, a susținut candidatura liderei PAS, acesta a conchis că „în PL e democrație nu ca în Republica Moldova”.

În cadrul emisiunii menționate Ghimpu a mai declarat că nu exclude să revină în politică. Totuși, mai în glumă mai în serios, acesta afirmă că intenționează să o facă după ce va strânge frunzele, va semăna portocale și va aduna prima roadă de banane la Colonița.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button