fbpx

PAS afirmă că nu are legătură cu incidentul de la Căușeni: „Și-au înscenat acest atac ca să se victimizeze”

PAS neagă orice implicare în vandalizarea sediului Partidului Socialiștilor de la Căușeni. Purtătoarea de cuvânt a formațiunii a declarat pentru NewsMaker că PSRM „orice insinuare despre implicarea PAS este o provocare ieftină”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Declarațiile sunt făcute după ce Carmena Sterpu, purtătoarea de cuvânt a Partidului Socialiștilor, a dat de înțeles că membri ai PAS ar fi fost implicați, iar fostul deputat Oleg Cuciuc a făcut legătură dintre eveniment și venirea Maiei Sandu la Căușeni, apoi a șters imaginile de la fața locului de pe pagina sa de Facebook.

„Așa e când pornesc vremurile bune, cu oameni buni”, a spus anterior Carmena Sterpu. Declarațiile ei au fost percepute precum că ar avea legătură cu sloganele electorale ale PAS.

„Socialiștii, aflați la guvernare, probabil și-au înscenat singuri acest atac dezgustător, ca să se victimizeze”, le-a spus jurnaliștilor de la NewsMaker purtătoare de cuvânt a PAS, Aurica Rusu-Jardan.

Amintim că, miercuri, sediul socialiștilor de la Căușeni a fost vandalizat. Persoane necunoscute au adus mase fecale într-un pachet negru cu calendar și au împroșcat oficiu. Poliția a înregistrat cazul și îl investighează, urmând să stabilească toate circumstanțele.

 

Articole asemănătoare

Back to top button