fbpx

Parlamentul se convoacă joi în ședință. Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

Biroul permanent al Legislativului a aprobat ordinea de zi a ședințelor în plen ale Parlamentului din perioada 13 – 20 octombrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputații urmează să examineze Strategia națională de dezvoltare „Moldova Europeană 2030” și proiectul de lege pentru aderarea Republicii Moldova la Tratatul cu privire la Sistemul european de informații privind vehiculele și permisele de conducere (EUCARIS).

La ședințele plenare convocate în această perioadă vor mai fi propuse spre adoptare proiectul de lege privind declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Chișinău-Strășeni-Călărași și modificări la mai multe acte normative.

Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe inițiative legislative propuse spre examinare în prima lectură, printre care proiectul de lege care prevede clarificarea regimului juridic al bazinelor acvatice, dar și modificări la Legea cu privire la asistența juridică garantată de stat. Joi, 13 octombrie, ședința plenară va începe la ora 10:00.

Articole asemănătoare

Back to top button