fbpx

Nume cunoscute reapar pe arena politică! În timp ce Voronin a fost reales președinte al comuniștilor, Ghimpu revine la conducerea PL

Mihai Ghimpu revine la șefia Partidului Liberal. Politicianul va conduce formațiunea până la alegerea unui nou conducător al ei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Decizia a fost luată duminică, la ședința Consiliului Republican al partidului. De menționat este că fostul lider al formațiunii este președinte de onoare al PL.

Formațiunea anunță că, în același timp, s-au aprobat și modificări în statutul partidului, dar și o rezoluție cu privire la situația social-politică. Se întâmplă după ce ex-primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a anunțat că se retrage din politică, „în semn de protest împotriva situației în care s-a pomenit cu dosarele intentate pe numele său”.

Amintim că în aceeași zi, pe 7 noiembrie, comuniștii l-au reales pe Vladimir Voronin președinte de partid, chiar dacă anterior acesta spunea că intenționează să renunțe la funcție. Fostul președinte a fost unicul candidat la fotoliul de președinte de partid.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button