fbpx

„Nu am avut cele mai calde relații cu Constantin Țuțu”. Alexandru Jizdan spune ce îl irita cel mai mult la fostul coleg de partid

Ex-ministrul de Interne susține că nu a avut tocmai cele mai bune și calde relații cu fostul său coleg de partid, Constantin Țuțu. Alexandru Jizdan spune că îl irita faptul că Țuțu își permitea să umble cu geamurile fumurii la mașina persoanală, mai ales că era atunci o persoană oficială, în virtutea funcției sale de deputat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Afirmațiile au fost făcute joi seara în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

Eu nu am avut cele mai calde relații cu Constantin Țuțu. Probabil era printre puținele mașinii care își permiteau să umble cu geamurile fumurii și pe mine mă irita foarte mult. Din cauza aceasta relațiile au devenit tensionate, de la asta s-a început. Dacă Legea nu permite de ce tu să-ți permiți, ca o persoană oficială?”, a declarat Alexandru Jizdan.

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă doar acest lucru l-a deranjat la colegul său de partid, deși acesta figurează în mai multe dosare penale, inclusiv în dosarul omorului din Codrii Orheiului, Jizdan a răspuns că „dacă el a săvârșit un omor, o infracțiune, el o să răspundă”.

Fstul ministru a fost întrebat dacă pe perioada mandatului său la MAI a inițiat vreo anchetă în privința lui Constantin Țuțu și dacă era la curent cu acțiunile cu care acesta se ocupa.

O să fie investigat în cadrul acestor dosare, el era deputat în Parlament. Pentru a investiga acțiunile lui nu e atât de simplu, pentru că el se bucură de imunitate, dar dacă acest lucru se stabilește astăzi că Constantin Țuțu a săvârșit unele acțiuni pe timpul ministrului Jizdan, înseamnă că este o scăpare a mea”, a spus actualul deputat.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button