fbpx

„Nu am auzit de așa ceva”. Litvinenco, despre zvonurile privind demiterea a trei miniștri

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco a declarat că zvonurile potrivit cărora în timpul apropiat din actualul Executiv ar putea fi demiși trei miniștri sunt nefondate. Oficialul a menționat că nu știe despre o asemenea inițiativă dar s-a arătat sigur că va rămâne în funcția pe care o deține. Declarațiile au fost oferite marți, 25 ianuarie, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Nu am auzit de așa ceva, dar în general, remanierea este un institut prevăzut de Constituție, conform Constituției, se face de către prim-ministru, la propunerea acestuia, prin decret prezidențial. Nu am auzit de așa ceva și nu cred că se pune problema”, a menționat ministrul.

Mai mult, ministrul Justiției a mai menționat că Andrei Spînu, vicepremierul și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale își va păstra funcția în Guvern.

„– Da, eu cred că.

– Dumneavoastră?

– Da, sigur, avem multe de făcut în domeniul justiției, acuș ajungem și sper eu discutăm despre reformele sistemice din domeniu.

– Deci deocamdată nu pică niciun ministru?

– V-am răspuns, nu am auzit de așa ceva, despre eventuale, potențiale remanieri”, a conchis Sergiu Litvineco.

Amintim că în cadrul aceleași emisiuni, ministrul Justiției a declarat că va renunța la compensația Guvernului pentru gaz.

Articole asemănătoare

Back to top button