fbpx

Natalia Gavriliță va prezenta luni deputaților programul de guvernare și echipa

Candidata la funcția de premier, Natalia Gavriliță, își va prezenta, cel mai probabil, luni, 8 februarie, echipa și programul de guvernare. Declarația a fost făcută în studioul TVR Moldova și îi aparține deputatului PAS; Vladimir Bolea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși mai multe fracțiuni parlamentare au anunțat că nu vor susține prin vot Executivul, unii deputați susțin că vor fi prezenți în sală și au de gând să adreseze întrebări potențialilor miniștri, transmite IPN. Cel puțin asta a declarat parlamentarul Platformei DA, Vasile Năstase.

Precizăm că anterior, liderul PDM, Pavel Filip, anunța că democrații nu vor participa la acest „teatru al absurdului” și cel mai probabil nu o vor vota. El invoca intenția PDM de a purta discuții cu prim-ministra desemnată, pentru a înţelege dacă are intenții serioase.

PAS și Platforma DA au anunțat și anterior că nu vor susține noul cabinet de miniștri, iar socialiștii, se pare, și-au schimbat opțiunile pe care le aveau acum câteva săptămâni. Dacă în una dintre edițiile anterioare ale vlogului său Igor Dodon spunea că PSRM „ar putea vota orișicare candidat”, miercuri seara, în cadrul unei emisiuni televizate, el a punctat că socialiștii nu vor vota Guvernul.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button