fbpx

Minut de reculegere în Parlament

Deputații au ținut un minut de reculegere în debutul ședinței plenare de astăzi a Parlamentului, la propunerea deputatului comunist Constantin Starîș.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a luat cuvântul și a propus ca parlamentarii să facă acest gest în semn de compasiune pentru victimele atacului armat de la Universitatea de Stat din Perm, Rusia, care a avut loc zilele trecute.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a transmis mesaje de condoleanțe Valentinei Matvienko, Președintele Consiliului Federației Adunării Federale a Federației Ruse, și lui Veaceslav Volodin, Președintele Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse.

„Transmit sincere condoleanțe familiilor care și-au pierdut copiii sau rudele și le doresc recuperare grabnică celor răniți. Republica Moldova este alături de cetățenii ruși în aceste momente cumplite”, a menționat Grosu.

Vezi și: Atacatorul de la Perm are gamba amputată. Numărul victimelor a ajuns la 43

Amintim că un tânăr de 18 ani a deschis focul, omorând câțiva oameni și rănind alte câteva zeci de persoane luni dimineața, la Universitatea de Stat din Perm. Poliția l-a identificat pe suspect ca fiind Timur Bekmansurov.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button