fbpx

Ministrul Economiei: „Trebuie să ne asumăm angajamentele necesare pentru a face viața cetățenilor mai bună”

„Doar cu implicarea fiecărui angajat vom obține performanță în fiecare domeniu în parte”. Este declarația noului ministru al Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, făcută astăzi în cadrul primei ședințe cu echipa instituției. Ministrul a fost prezentat angajaților de către premierul Ion Chicu. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful Executivului a menționat că Ministerul Economiei și Infrastructurii poate fi numit un Guvern aparte, fiind responsabil de cele mai importante și vizibile domenii din țară: drumuri, energetică, transport, IT, construcții, mediul de afaceri și multe alte ramuri importante pentru dezvoltarea economică a Republicii Moldova.

„Trebuie să fim responsabili și să ne asumăm angajamentele necesare pentru a face viața cetățenilor mai bună. Sunt convins că vom reuși să depășim toate provocările și să venim cu rezultate concrete”, a subliniat, la rândul său, ministrul Anatol Usatîi.

Anatol Usatîi are 43 de ani, a absolvit Facultatea de Economie a Universității Libere Internaţionale din Moldova. A ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei și Infrastructurii, gestionând domeniul construcțiilor și infrastructurii drumurilor.

A activat în cadrul Fondului „Provocările Mileniului” și a fost șef al Direcției Investiții din cadrul Administrației de Stat a Drumurilor. Usatîi a condus și Direcția Economie din cadrul Administrației de Stat a Drumurilor și a activat în calitate de expert la Ministerul Transporturilor și Comunicațiilor.

Articole asemănătoare

Back to top button