fbpx

Maia Sandu convoacă CSS pe câteva subiecte, printre care concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău

Președinta Maia Sandu convoacă pentru vineri, 26 februare, ședința Consiliului Suprem de Securitate (CSS). Deși nu a specificat care subiecte anume vor fi discutate la întrunire, Președinția a menționat că vor fi abordate mai multe subiecte, printre care și cel al concesionării Aeroportului Internațional Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Mâine, 26 februarie, începând cu ora 11.00, va avea loc ședința Consiliului Suprem de Securitate, în cadrul căreia vor fi discutate mai multe subiecte, inclusiv privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. După încheierea ședinței, la ora 14.00, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va susține un briefing”, se arată într-un anunț la instituției prezidențiale.

Amintim că la scurt timp de la preluarea mandatului de președintă, Maia Sandu a stabilit o nouă componență a CSS. Printre membri sunt și doi foști colegi de partid și patru consilieri prezidențiali.

Totodată, ea a modificat regulamentul CSS, stabilind criterii exacte cu privire la persoanele care pot fi numite în calitate de membri ai CSS.

Din componenţa CSS fac parte, din oficiu, preşedintele Parlamentului, prim-ministrul, preşedintele Comisiei securitate naţională, apărare şi ordine publică a Parlamentului, ministrul apărării, ministrul afacerilor interne, directorul Serviciului de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova, procurorul general şi guvernatorul Băncii Naţionale a Moldovei.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button