fbpx

„Mă întristează mai mult nimicnicia și lipsa de valori”. Reacția Valentinei Buliga, după ce a fost demisă ca urmare a unor încălcări la angajare

Fosta deputată democrată, Valentina Buliga, a venit cu o reacție la demiterea sa din funcția de șefă a Centrului de instruire în domeniul medicinei de urgență și calamităților, subdiviziune a Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Regret mult că am devenit din nou subiect de dezbateri în presa de senzații și nu doar. Nu am obosit de la linșaj mediatic, dar mă întristează mai mult nimicnicia și lipsa de valori, care se transformă în unealtă de luptă azi, în societatea noastră „democratică,” cu „foștii”, a scris Buliga pe Facebook.

„Vreau să fac o confesiune în public! Nu există „fost”, „ex-” atunci când e vorba de muncă profesională, de muncă cu dăruire și curaj. Eu am trăit totdeauna luxul de a identifica fericirea din locul de muncă. Sper măcar aici opozanții mei neastâmpărați să recunoască că Valentina Buliga nu a fost superficială sau „o amatoare” în exercitarea funcțiilor pe care le-a avut.

Eu am trăit bucuria realizărilor și emoția lucrului cu rezultate în echipă. Iar „plăcerea muncii aduce perfectiunea acesteia”, – spunea Aristotel.

Vreau să am o abordare destoinică și filosofică în acest război declanșat împotriva mea. Dar, să știți, că nimeni și nimic nu mă va priva de dreptul și plăcerea de a-mi dărui experiența și cunoștințele acumulate în domeniile pe care le cunosc și unde pot fi competitivă. Or, ce nu mă omoară, mă face mai puternică! Si nu pot sa nu fiu de acord cu Nietzsche. Seara bună Moldova!”, a adăugat ea.

Amintim că ordinul de angajare a Valentinei Buliga în calitate de șef al Centrului de instruire în domeniul medicinei de urgență și calamităților a fost anulat.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button