fbpx

Ilan Șor, felicitare de ziua Maiei Sandu: „Fă-i un cadou țării și pleacă cu totul”

Declarație războinică a lui Ilan Șor, de ziua de naștere a Maiei Sandu. Potrivit președintelui Partidului Șor, șefa statului ar trebui să le facă moldovenilor un cadou și să plece din funcție, dar și din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Maia Sandu împlinește 50 de ani și ar fi urât din partea mea să nu-i urez la mulți ani. 50 de ani este totuși o vârstă onorabilă, o vârstă a înțelepciunii. Totuși, nu pot să n-o întreb: Maia Grigorievna, când te uiți în oglindă la ai tăi 50 de ani, ce vezi? Poate vezi cum ți-ai condamnat cetățenii la sărăcie, cum ai pus economia pe brânci și cum distrugi sistematic o țară întreagă? Sau poate vezi cum încerci să-ți distrugi oponenții politici, folosind Procuratura ca pe un instrument politic? De ziua ta, Maia, ai plecat din țară. Foarte bine. Fă-le, Maia, un cadou moldovenilor și nu te mai întoarce. Rămâi acolo, dă-ți demisia și salvează-ne de minciunile tale!”, a declarat Ilan Șor într-o înregistrare video plasată pe o rețea de socializare.

„De ziua ei, Maia Sandu, care n-a fost niciodată la Bălți de când e președinte, și-a luat zborul în Statele Unite. Și nu într-o vizită de lucru, ci într-o vacanță de câteva zile. Dar ce mai are de făcut acasă? Crizele înfloresc, prețurile cresc, calitatea vieții descrește. Dar nu e de competența ei să lupte cu sărăcia. Nu, pe ea acum, în aceste vremuri grele, o interesează vacanțele și distracția. Nimic nou, cu această atitudine disprețuitoare față de moldoveni ne-am obișnuit deja. Dragi moldoveni, din păcate, cam atât poate Maia Sandu”, a adăugat Șor.

Articole asemănătoare

Back to top button