fbpx

Ilan Șor: Pavel Filip e un politician „cu responsabilitate socială redusă”

Pavel Filip nu mai are dreptul la un cuvânt de spus în politica moldovenească și, cu atât mai mult, să dea lecții de moralitate cuiva. Este răspunsul lui Ilan Șor, liderul Partidului Șor, la declarațiile lui Pavel Filip privind situația din Parlament.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Filip, de parcă ai fi o fată depravată. Acum un an, ai sărit în pat cum s-a eliberat locul. La preț redus, simplu, numai ca să-ți poți restabili micile tale fluxuri”, a declarat Șor într-un mesaj video pe Facebook.

Acesta a amintit că democrații au făcut coaliție cu socialiștii, menționând că Pavel Filip s-a compromis cu afaceri dubioase încă de când era directorul Combinatului de tutun, ministru al Tehnologiilor Informaționale, dar și pe când deținea și alte funcții.

Filip, tu încerci să le spui tuturor despre „principii și valori”. Unde ești tu și unde îți sunt „principiile și valorile”? Ești un hoț”, a spus Șor, îndemându-i pe adversarii politici „să nu deschidă Cutia Pandorei”.

Totodată, Șor a răspuns acuzațiilor PAS și DA, amintind că liderii săi și-au încălcat propriul angajament semnat în fața de alegătorilor, creând o alianță cu PSRM pentru ca Maia Sandu să devină premier.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button