fbpx

Igor Munteanu se retrage din politică. „Proiectele internaționale din care fac parte îmi iau foarte mult timp”

Igor Munteanu se retrage din viața politică. Acesta nu intenționează să candideze la șefia Platformei DA și va pune accent pe alte proiecte profesionale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta menționează că nu participă activ la viața politică și este axat mai mult pe domeniul academic. „Proiectele internaționale din care fac parte acum îmi iau foarte mult timp. (…)

La Congresul Platformei DA nu voi participa nici în calitate de candidat și nici în calitate de susținător al unui candidat, dar am speranța că deciziile care se vor lua la acest Congres vor conduce la performanțe mai mari pentru această entitate politică”, citează IPN declarațiile făcute de Munteanu în studioul TVR Moldova.

Totodată, politicianul afirmă că nu a primit de la guvernare propuneri de a se implica în demararea reformelor. Am observat că sunt domenii pe care actuala guvernare clachează, dar nu voi veni cu critici până nu se împlinesc cele 100 de zile de la preluarea guvernării. De exemplu, încercarea de a-i elimina pe șefii unor instituții printr-o simplă semnătură trezește multe suspiciuni. Nu sunt indicate soluțiile politicianiste, doar prin schimbarea coifurilor albastre pe cele galbene”, a menționat Munteanu.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button